Waarom moet ik me registreren om te kunnen bieden op modernekunstveiling.nl?

Om het biedproces serieus te houden vragen we bezoekers zich te registreren als zij willen bieden op een van de veilingen. Bij registratie dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Wij hebben uw gegevens nodig om gewonnen producten te kunnen verzenden naar het juiste adres. Daarnaast willen wij door middel van de registratie voorkomen dat mensen misbruik maken van ons veilingplatform en de veilingen.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

1. Het kan zijn dat u nog geen profiel aangemaakt.
2. U profiel is nog niet geactiveerd met de link in de bevestigingsmail.
3. U bent gebruikesnaam/wachtwoord kwijt. U kunt in dit geval deze opnieuw aanvragen.
4. U heeft drie maal een produkt niet afgenomen, dan word u account gesloten.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja alle prijzen zijn inclusief BTW

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

1. Voor Nederland : Alle betalingen verlopen via IDEAL, nadat je een veiling hebt gewonnen krijg je een email voor verdere afhandeling
2. Voor Belgie : Alle betalingen verlopen via Mister Cash, nadat je een veiling hebt gewonnen krijg je een email voor verdere afhandeling

Komen er nog bezorgkosten bij?

Er zijn twee mogelijkheden: Laten bezorgen, dit brengt 17,50 euro extra kosten met zich mee of u kunt zelf het produkt op komen halen, dit is geheel gratis. Ophalen kan op zaterdag van 10:00 / 12:00. maandag van 10:00 / 17:00 en de rest van de week graag op afspraak/ Graag a.u.b eerst een mail (info@modernekunstveiling.nl) sturen zodat u zeker weet dat we aanwezig zijn. Alvast bedankt

Kan ik me proxy bod verwijderen?

Nee, een proxy bod geld hetzelfde als een normaal bod, als deze is geplaatst is deze bindend. U kunt wel het proxy bod tussentijds verlagen of verhogen. Het bod kan verlaagt worden naar minimaal 1 euro boven op dat moment het hoogste bod. Een proxy bod kan ook nooit hoger zijn dan de actuele gallery prijs. Gebruik een proxy bod als u zelf niet aanwezig kunt zijn om te bieden en toch mee wilt doen tot uw maximum prijs. Gebruik de proxy bod niet als bied knop.

Waar kan ik aangeven dat ik het produkt zelf wil ophalen of laten bezorgen?

Als u een veiling heeft gewonnen krijgt u een bevestigings email voor verdere afhandeling, hierin staat een link voor naar IDEAL te gaan, hier kunt u aangeven dat het zelf wilt komen ophalen (gratis) of wilt laten bezorgen (+ 17,50 euro).

Waar kan ik het produkt ophalen?

Een extra optie voor een schilderij kan een vernis laag (mat of glimmend) op worden aangebracht. De prijs is hiervan 10 euro. Laat dit ons weten voordat je deze komt ophalen.

Hoe verkrijg ik mijn factuur?

1. U krijgt na een succevolle betaling automatisch een BTW factuur in PDF formaat opgestuurd naar uw email.
2. Als u bent ingelogd kunt u bij 'mijn veilingen' de factuur handmatig downloaden.

Hoe verkrijg ik mijn certificaat?

1. U krijgt na een succevolle betaling automatisch een certificaat in PDF formaat opgestuurd naar uw email.
2. Als u bent ingelogd kunt u bij 'mijn veilingen' het certificaat handmatig downloaden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn produkt binnen heb?

Na een succesvolle betaling streven wij ernaar deze binnen 6/10 werkdagen te versturen, wij hebben beperkte invloed m.b.t. de periode tijd van de werkelijke verzending. Gebruik uw tracknummer om op de hoogte te blijven van de stand van de verzending. Deze tracking code krijgt u per email toegestuurd op het moment dat wij het hebben verstuurd.