Over ons

Modernekunstveiling.nl is 16 mei 2012 van start gegaan en is gevestigd te Avenhorn (Noord-Holland). Wij zijn een online moderne kunstveiling platform die dagelijks 24/7 originele handgeschilderde moderne en originele kunstwerken veilt veelal vanaf 1 euro als startbedrag waaronder originele schilderijen, zeefdrukken, tekeningen, mixed media e.d. Ons doel is om moderne hedendaagse kunst toegankelijk en bereikbaar te maken voor een zo groot mogelijk en breed publiek zowel nationaal als internationaal.

Doordat wij onze kunstwerken in bijna alle gevallen direct van de kunstenaar zelf betrekken en inkopen, kunnen wij de echtheid van de kunstwerken absoluut garanderen!

De getoonde veilingprijzen van de kunstwerken op de website zijn inclusief BTW en er zijn verder dus geen bijkomende kosten, mits u het kunstwerk laat opsturen. Dan worden er verzenkosten en verpakkingskosten in rekening gebracht twv. 17,50 euro. Komt u het werk liever zelf ophalen dan heeft u verder geen bijkomende kosten meer. Indien u de hoogste bieder bent van een bepaald kavel op de kunstveiling, dus winnaar van de kavel, dan krijgt u na het betalen van uw gewonnen kunstwerk twee e-mailtjes binnen van ons systeem: 1-voor het Certificaat van echtheid en 2- bijbehorende BTW factuur in PDF formaat. U kunt ook zelf kijken in 'mijn veilingen' om de BTW factuur en het Certificaat van echtheid handmatig uit te printen.

Natuurlijk is het mogelijk om in Avenhorn al onze kunstwerken "live" te bekijken. De kunstwerken zijn allemaal bij ons allemaal in voorraad in het galerie gedeelte en zijn ook direct te koop voor een zeer scherpe prijs!

U bent dan ook van harte welkom in Avenhorn bij Modernekunstveiling.nl, wij zijn open zaterdag van 10:00 / 12:00. maandag van 10:00 / 17:00 en graag voor de rest vab de week graag a.u.b eerst een mail (info@modernekunstveiling.nl) sturen zodat u zeker weet dat we aanwezig zijn. Dit graag 24 uur voor dat u wilt komen. Alvast bedankt

Zelf ophalen : Ophalen kan op zaterdag van 10:00 / 12:00. maandag van 10:00 / 17:00 en de rest van de week graag op afspraak/ Graag a.u.b eerst een mail (info@modernekunstveiling.nl) sturen zodat u zeker weet dat we aanwezig zijn. Alvast bedankt

Een extra optie voor een schilderij kan een vernis laag (mat of glimmend) op worden aangebracht. De prijs is hiervan 10 euro. Laat dit ons weten voordat je deze komt ophalen.

Ook indien u nog vragen heeft kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:

Modernekunstveiling.nl
Het veer 78