Reviews (590)

Een prachtig stuk van Herman brood. Zeer tevreden met de manier van handelen van modernekunstveiling.nl

Dannyr654

Kocht 1708 American footbal= zeefdruk voor € 40.00,-

ja super .
groet pierre.

pierre

Kocht 1555 GAS voor € 51.00,-

zeer tevreden.
groeten.pierre

pierre

Kocht 1765 Litle bear voor € 51.00,-

Dit schilderij is voor ons echt een aanwinst. Brengt veel vrolijkheid in ons huis. Ik ben op slag ook fan van Ida geworden nu ik mij een beetje verdiept heb in haar werk. Ga zo door,zowel jullie als Ida! Ik weet zeker dat je er veel mensen een plezier mee doet.

gr. Leen.

ouwe

Kocht 1570 Landscape voor € 36.00,-

Erg leuk kunstwerk, heel vrolijk geschilderd. Het komt bij ons op de kinderkamer te hangen. De kleuren in het echt zijn (gelukkig) veel mooier als op de foto. En het is lekker dik opgezet, dat komt het schilderij ten goede!

Daphne

Kocht 1753 Chicken voor € 45.00,-

hier worden we allemaal vrolijk van.

lans

Kocht 1812 We are beautifull voor € 76.00,-

Ontzettend leuk schilderij en spannend te hebben moeten bieden tot de laatste seconde. Sorry, voor diegenen die ik teleurgesteld heb door de laatste bieder te zijn geweest.
Superblij ben ik ermee!

Kocht 1808 Samen in bed voor € 59.00,-

Mooi schilderij. Overigens niet voor mijzelf, maar voor een vriend die zeilgek is. Hoop dat hij het schilderij ook an waarderen!

plum

Kocht 1537 sail voor € 40.00,-

Als liefhebber van licht geabstraheerde kunst, sprekende kleuren en stadslandschappen ben ik een fan van het werk van Liz. Mijn laatst op de veiling gekochte 'City view' hangt nu in de eetkamer en komt prachtig uit tegen de lichte, zandkleurige muur en tussen de Warhol en de Veldhoen, waar dit schilderij zeker niet voor onderdoet.

juul

Kocht 1751 City view voor € 59.00,-

Chapeau, mijn slaapkamer is een zon nu ik het doek "Harts of passion" heb opgehangen.

Het was een verrassing dat het pakket al zo snel bij mij aankwam en achter het doek waren al haakjes etc. aangebracht
Ik kon het dus zo ophangen.

Inmiddels heb ik ook een Kip gekocht en we zullen in de toe-
komst zeker meer kopen.
De kleuren maken me blij terwijl ik toch al 71 jaar ben.

Dank Dank Dank

emmely

Kocht 102 Harts of passion voor € 65.00,-

Ben erg blij met het schilderij,staat heel gezellig!

M.v.gr.Donna

Donna

Kocht 687 lady on the couch voor € 45.00,-

Ik heb het kunstwerk nog niet ontvangen omdat ik het zaterdag kom ophalen. Groet,Arianne noll

Arianne

Kocht 1160 Rooster Red red voor € 46.00,-

De derde Herman Brood in mijn collectie. Wederom een mooi exemplaar. De afhandeling van Modernekunstveiling is prima verlopen. Keurig verzonden.

Dannyr654

Kocht 1673 Pianist voor € 37.00,-

De kleuren knallen ervan af, schitterend doek.

Beno

Kocht 1762 007 Panther voor € 76.00,-

Erg leuk en spannend hoor, bieden op de veiling.
Erg leuk schilderij.

Kocht 1008 Lady green voor € 41.00,-

Ontzettend leuk, ik ga zeker nog eens bieden.

Kocht 863 Woman voor € 42.00,-

We zijn in het gelukkige bezit gekomen van een city -view van Ida Beentjes. Even wennen, want iets kopen via Internet geeft een andere eerste indruk dan zien in het echt. Maar het is wel een geweldige kans om een uniek werk te mogen ontvangen. De hele procedure is ons uiteindelijk goed bevallen. Alles ging zoals beloofd! En dus voelen we ons boffers om voor 40 euro elke dag naar deze zonovergoten stad gemogen kijken!
Marjolijn van der Want

Marjolijn

Kocht 1574 City view voor € 40.00,-

ik heb me vorige week aangemeld en met een paar veilingen meegedaan en de eerste veiling waar ik aan mee deed had ik gelijk (gewonnen), en een 3 tal dagen later heb ik hem in goed conditie ontvangen, mn complimenten voor de zeer goede opvolging van de veiling.
Hij hangt op een mooi plaatsje in mijn woonkamer :-)
Mvg,
howsweetitis
Adrie De Maesschalck

howsweetitis

Kocht 1740 Bilos 9 voor € 91.00,-

we zijn er erg blij mee voor al de prachtige kleuren spreken ons erg aan hij hangt op een mooie plek in de kamer

donata

Kocht 1455 Bilos 6 voor € 63.00,-

Wij zijn zeer content met dit kleurrijke schilderij.
De levering was erg vlot en het geheel was uitstekend verpakt.

Het kopen via deze veilingsite is beslist aan te raden.

Wessel

Kocht 1578 Landscape voor € 45.00,-